Stoppa nazimarschen i Salem

Ur Arbetarmakts nyhetsbrev nummer 284 (20/08) – 081110

Nätverket mot rasism består av olika grupper, bland andra Arbetarmakt och Revolution, som alla arbetar för att stoppa nazimarschen i Salem den 6 december. Den 8 november inleddes en antirasistisk turné i Stockholm med att ett 50-tal aktivister samlades i Skärholmens centrum. Mängder med flygblad spreds, appeller hölls och diskussioner fördes med intresserade.

Vi citerar från nätverkets hemsida och uppmanar alla socialister och antirasister att delta i aktiviteterna:

Växande arbetslöshet, mer segregation, nedskärningar och privatiseringar kännetecknar den pågående högeroffensiven. Samtidigt försöker rasister och fascister att utnyttja situationen för att hetsa mot invandrare och flyktingar – och splittra motståndet! Vi tycker att det är dags att agera mot högerpolitiken, och mot rasister och fascister.

Som en del av vår kampanj för att organisera en demonstration mot nazisternas marsch i Salem (den 6 december) organiserar vi därför en mötesturné på olika håll i Stockholm för att föra ut våra budskap på gator och torg.

På tre lördagar i november kommer vi att mellan kl. 12 och 15, sätta ned foten mot rasism, fascism och högerpolitik. Vi behöver ditt stöd!

Kom till: Södertälje (Politikertorget) den 22 november och Hötorget den 29 november.