Nätverket Mot Rasism: Protestera mot nazisterna i SMR på lördag!

Nu på lördag 17 april kommer nazisterna i Svenska Motståndsrörelsen att försöka sig på att demonstrera i centrala Stockholm. Arbetarmakt uppmanar alla att delta i Nätverket Mot Rasisms protest vid korsningen S:t Eriksgatan – Fleminggatan, där nazisterna planerar att marschera förbi.


Vi får aldrig stå passiva när nazisterna försöker att ta gatorna i besittning. De måste få veta att vi är många som säger nej till deras rasistiska budskap, att vi är många som motsätter oss deras försök att bygga upp en terrorrörelse riktad mot alla som inte håller med dem.

Låt oss bua ut dem – låt oss visa att de inte är välkomna på våra gator! Det är viktigt att vi är många så att vi hörs och syns ordentligt, så sprid ordet och ta med dina kamrater!

Inga nazister på Stockholms gator!

Lördag den 17 april kl. 11.30
Plats: Korsningen S:t Eriksgatan – Fleminggatan. T-bana Frihemsplan.

Ladda ner affischen och sprid den:
17-april-affisch