Inbjudan: Heldag med REVOLUTION i Stockholm

Ur Arbetarmakts nyhetsbrev nummer 272 (8/08) – 080421

Lördagen den 26 april samlas revolutionärt sinnade medlemmar, sympatisörer och intresserade för en heldag tillsammans i Stockholm. Dagen bjuder bl.a. på följande:

– ESF (Europas Sociala Forum) kommer till Malmö!
Vi berättar om den globala antikapitalistiska rörelsens och de sociala forumens historia. Och brottas med frågan: Hur kan forumet i Malmö bli en del av motståndet mot kapitalisternas krig mot terrorismen och angrepp på arbetarklassen?!

– Den svenska vänstern och behovet av ett revolutionärt alternativ
Varför är vänstern så splittrad? Vad står olika grupper för och vad skiljer REVOLUTION från dessa?

– AGERA 2008: Våra kommande uppgifter
Gemensam diskussion om vad vi som är unga och kampvilliga kan göra för att bjuda revolutionärt motstånd mot borgarnas offensiv under den kommande perioden.

Dessutom: WORKSHOPS!
– Hur håller man ett tal? Efter en liten genomgång i vad som är bra att tänka på tränar vi vår talförmåga inför mindre grupper. Alla kan lära sig att hålla ett engagerande tal!
– Hur skriver man en artikel? Vad bör den revolutionäre journalisten tänka på? Vi får tips av rutinerade skribenter och gör gemensamma skrivövningar!
– Hur arbetar man utåtriktat? Hur bygger man upp en lokalgrupp från grunden? Hur gör man för att vinna nya medlemmar? Här brainstormar vi ordentligt och inspirerar varandra till handling!

På kvällen: FEST! Musik och partybränsle till låga priser utlovas.

VAR: I en gemensamhetslokal i norra Stockholm. Mer får du veta om du anmäler ditt deltagande till info(at)revolution.se.

NÄR: Vi börjar kl.11.00. Så ställ mat- och sovklockan!

Bor du utanför Stockholm och har ont om pengar men vill ändå komma? Vi har en solidaritetsfond för behövande.

Deltagaravgift: 50 kronor eller frivilligt bidrag. Mat ingår.

REVOLUTION