Nazistattack i Malmö! Solidaritetsmanifestationer idag: MALMÖ: MÖLLEVÅNGSTORGET KL. 15 STOCKHOLM: LA MANO KL. 18 GÖTEBORG: JÄRNTORGET KLOCKAN 16

I Malmö i natt attackerades några deltagare från den sedvanliga Ta natten tillbaka-demonstrationen på Internationella kvinnodagen. Attacken, från knivbeväpnade nazister, var uppenbarligen medveten och överlagd, och polisen rubricerar det som mordförsök. 6 personer fördes till sjukhus, en av dem med livshotande skador. Två misstänkta gärningsmän har gripits.

Ännu en påminnelse om att nazisterna är ett ständigt hot. De är inte ute efter att diskutera, utan om att anfalla oss med våld! Arbetarrörelsen och alla progressiva rörelser borde snarast organisera gemensamt självförsvar – både för att försvara alla sina arrangemang och för att bemöta fascister varhelst de försöker visa sig. Ingen plattform för fascister!

Med anledning av detta kommer det att vara stödmanifestationer idag.

MALMÖ: MÖLLEVÅNGSTORGET KL. 15
STOCKHOLM: LA MANO KL. 18
GÖTEBORG: JÄRNTORGET KLOCKAN 16

Kom dit och visa din solidaritet med dem som drabbades, och din avsky för nazistvåldet!