Hemsidan åter i normal drift

Som vakna läsare har noterat (och flera av er har hört av er till oss om det!) har Arbetarmakts hemsida dragits med en del problem den senaste tiden. Problemen var av teknisk karaktär, och har bl.a. inneburit att vi inte kunnat uppdatera hemsidan lika ofta som förut, liksom bristande åtkomst till/möjlighet att svara på e-post.

Nu kan vi dock meddela att hemsidan åter är i normal drift. Du som tagit kontakt med oss via vårt kontaktformulär eller e-post på sistone men inte fått svar, hör gärna av dig igen. På vår kontaktsida finns nu också lokala e-postadresser till Stockholm och Västsverige.

Vårt nyhetsbrev, där nya artiklar på hemsidan skickas ut varje dag, är nu också åter i funktion. Ta gärna en prenumeration på det, genom att skriva in din e-postadress i rutan till höger.

Fram mot ett rött 2023, med många nya analyser, uppdateringar och kamprapporter!

Redaktionen