Demonstration mot Tidölagets angiverilag

Det var bra uppslutning mot angiverilagen i Stockholm då ett tusental personer deltog i Fatbursparken på Södermalm. Tal hölls av bland andra fackförbunden Kommunal, Vision, Sveriges Lärare, Akademikerförbundet SSR och SACO. Även generaldirektörerna för Amnesty och Läkare i världen höll tal samt representanter för Läkare mot rasism, Civil Right Defenders, Flyktinggruppernas riksråd FARR, Ingen människa är illegal, V och MP. Paroller och slagord under demonstrationen var Vi anger inte, Golare har inga polare, Kampen fortsätter – rasismen ska krossas, Stoppa angiverilagen nu!

Arbetarmakt deltog på demonstrationen för att försvara solidariteten och som ett led i vårt arbete att organisera för kamp och uppror mot högerkrafterna.

Redaktionen

 

 

 

Demonstration i Stockholm 10/9 -23 mot Tidölagets angiverilag. Foto: Arbetarmakt

 

Demonstration i Stockholm 10/9 -23 mot Tidölagets angiverilag. Foto: Arbetarmakt

 

Demonstration i Stockholm 10/9 -23 mot Tidölagets angiverilag. Foto: Arbetarmakt