Rapport: Vi slutar inte att demonstrera för Palestina!

Erfarenheterna från Vietnamrörelsen och det internationella stödet till kampen i Sydafrika visar att internationell solidaritet är en faktor som kan påverka händelseförloppet, om den är tillräckligt massiv och omfattande. Det krävs också att den tydligt gör skillnad på det koloniala och imperialistiska våldet å ena sidan och de förtryckta massornas våld för frihet å andra sidan. Därför ska imperialisterna och sionisterna veta att våra demonstrationer och aktioner mot deras folkmord och krigsbrott fortsätter. I lördags marscherade återigen flera hundra personer i Stockholm för att säga nej till slakten på palestinierna. Vi från Arbetarmakt uppmanar alla att delta på kommande demonstrationer för att göra dem så stora som möjligt. Anslut er till vårt block bakom parollen för Seger åt den palestinska motståndskampen!

Redaktionen