Öppet möte 1 juni: Coronakris och klasskamp i Pakistan

Välkommen på öppet möte med en pakistansk aktivist!

Pakistan har länge varit ett land med omfattande klasskamp. Samtidigt hotas alla progressiva rörelser av den repressiva regimen, liksom av starka fundamentalistiska krafter. Och givetvis har landet också drabbats av coronapandemin.

Måndag 1 juni, kl 18.30, arrangerar Arbetarmakt ett öppet onlinemöte med den pakistanska aktivisten Minerwa Tahir, som kommer att rapportera om vad som händer och som kan svara på frågor. Mötet hålls på engelska, med en inledning på svenska. Väl mött!

Den som vill förbereda sig kan läsa Arbetarmakts artiklar om coronakrisen, samlade här, eller läsa artikeln Pakistan: From workers’ protests to workers’ revolt på Förbundet för Femte Internationalens hemsida.

Mötet hålls digitalt på Zoom, kod: 977-760-6505. Facebook-event för mötet här.

Frågor? Kontakta oss!