Stoppa pendeltågskaoset: Fortsatta kampanjaktiviteter

Bokbord, Södertörn. Foto: Arbetarmakt

I veckan har aktivister från kampanjen Stoppa pendeltågskaoset bland annat affischerat i Södertälje och Upplands Väsby, och besökt Flemingsberg, där studenter på Södertörns högskola och vårdpersonal på Huddinge sjukhus, som är beroende av fungerande pendeltågskommunikationer, fick ta del av våra flygblad. Vi ställde upp vårt bokbord på högskolans introduktionsdag och snackade med förbipasserande om kampanjen. Underskrifterna på vår namninsamling fortsätter att komma in – skriv under du med, om du inte redan har gjort det.

Vi som är aktiva i kampanjen planerar för fortsatta flygbladsutdelningar, affischeringar och att överlämna namnunderskrifterna till regionstyrelsen längre fram i höst. Din hjälp behövs! Vill du vara med på våra framtida kampanjaktiviteter? Kontakta oss! Se nedan. Och för dig som har Facebook, gå gärna med i kampanjens nystartade Facebook-grupp för att få information om vad som händer framöver.

Redaktionen

Stoppa pendeltågskaoset


En kampanj i Stockholm som drivs av Arbetarmakt. Vi säger:

  • Stoppa pendeltågskaoset
  • Säkerhet före vinster – återinför tågvärdarna
  • Sparka ut de privata företagen från kollektivtrafiken
  • Klimatkrisen förvärras – inför kostnadsfri kollektivtrafik

För mer information, läs vår artikel Stoppa pendeltågskaoset. Delta i kampanjen! Skriv under vår namninsamling på MittSkifte och följ alla kampanjuppdateringar här.

Frågor, åsikter? Vill du stötta kampanjen eller hänga med på nästa aktivitet? Kontakta oss via vårt kontaktformulär, skriv till pendeltagskaoset@arbetarmakt.com eller gå med i kampanjens Facebook-grupp här.