Stoppa pendeltågskaoset: Välkommen på kampanjaktivitet på tisdag

Foto: Arbetarmakt

Vår namninsamling nådde nyligen 700 underskrifter, men kampanjen Stoppa pendeltågskaoset fortsätter att sprida och söka stöd för våra krav för en fungerande kollektivtrafik i Stockholmsområdet. Som Seko Pendelklubbens vice ordförande skriver om vill politikerna i regionen nu ”särskilt överväga” om pendeln är lämplig att driva i SL:s egen regi: ”Det är som när djävulen blir religiös. Det låter för bra för att vara sant. Men man måste inse hur tillbakapressade politikerna är.” Just så, och nu är det viktigt att hålla den pressen uppe!

tisdag (31 oktober) samlas vi på Älvsjö station för flygbladsutdelning. Alla som vill hjälpa till är välkomna. Det går också bra att komma förbi om man bara vill ha lite egna flygblad och affischer att sprida vid just sin station, arbetsplats, skola etc. Samling från 17.45. Vi ses där!

Redaktionen

Stoppa pendeltågskaoset


En kampanj i Stockholm som drivs av Arbetarmakt. Vi säger:

  • Stoppa pendeltågskaoset
  • Säkerhet före vinster – återinför tågvärdarna
  • Sparka ut de privata företagen från kollektivtrafiken
  • Klimatkrisen förvärras – inför kostnadsfri kollektivtrafik

För mer information, läs vår artikel Stoppa pendeltågskaoset. Delta i kampanjen! Skriv under vår namninsamling på MittSkifte och följ alla kampanjuppdateringar här.

Frågor, åsikter? Vill du stötta kampanjen eller hänga med på nästa aktivitet? Kontakta oss via vårt kontaktformulär, skriv till pendeltagskaoset@arbetarmakt.com eller gå med i kampanjens Facebook-grupp här.