1000 underskrifter mot pendeltågskaoset

Kampanjen för att stoppa pendeltågskaoset i Stockholm rullar på (till skillnad från tågen vilka allt som oftast står stilla eller inte kommer). Idag passerade vi 1000 underskrifter på vår namninsamling mot misskötseln av pendeltågstrafiken i Stockholm. Vi kommer att fortsätta med kampanjen som ett led i vår verksamhet att organisera ett motstånd mot högerkrafterna och deras nedmontering av samhället. Ju fler som deltar, desto starkare blir vi. Anslut dig!

Redaktionen

Stoppa pendeltågskaoset


En kampanj i Stockholm som drivs av Arbetarmakt. Vi säger:

  • Stoppa pendeltågskaoset
  • Säkerhet före vinster – återinför tågvärdarna
  • Sparka ut de privata företagen från kollektivtrafiken
  • Klimatkrisen förvärras – inför avgiftsfri kollektivtrafik

För mer information, läs vår artikel Stoppa pendeltågskaoset. Delta i kampanjen! Skriv under vår namninsamling på MittSkifte och följ alla kampanjuppdateringar här.

Frågor, åsikter? Vill du stötta kampanjen eller hänga med på nästa aktivitet? Kontakta oss via vårt kontaktformulär, skriv till pendeltagskaoset@arbetarmakt.com eller gå med i kampanjens Facebook-grupp här.