1 maj med kampanjen Stoppa Pendeltågskaoset

Foto: Arbetarmakt

Glad 1 maj och tack för en fantastisk kampdag tillsammans! Aktivister från kampanjen Stoppa pendeltågskaoset stod i det strålande vädret i Kungsträdgården på 1 maj och delade ut flygblad, spridde klistermärken och pratade med demonstrationsdeltagare och förbipasserande. Vi fick mycket stöd, och fick höra många exempel på de fortsatta problemen i Stockholms sönderprivatiserade kollektivtrafik. Tack till alla som slöt upp, och till alla er som under dagen anmälde att ni vill bli aktiva i kampanjen: vi återkommer snart med mer information om nästa aktivitet!

En fungerande kollektivtrafik prioriterar det allmänna bästa för sina anställda och resenärer. En fungerande kollektivtrafik gör inte avkall på arbetsmiljö, trygghet, säkerhet och tillgänglighet. Kollektivtrafiken är till för kollektivet = alla, inte bara de med en fet plånbok.

  • KLIMATKRISEN FÖRVÄRRAS – INFÖR AVGIFTSFRI KOLLEKTIVTRAFIK!
  • SÄKERHET FÖRE VINSTER – ÅTERINFÖR TÅGVÄRDARNA!
  • SPARKA UT DE PRIVATA FÖRETAGEN FRÅN KOLLEKTIVTRAFIKEN!

Kampen för en fungerande kollektivtrafik är en kamp för ett bättre samhälle!

Kampanjen Stoppa pendeltågskaoset

Stoppa pendeltågskaoset


En kampanj i Stockholm som drivs av Arbetarmakt. Vi säger:

  • Stoppa pendeltågskaoset
  • Säkerhet före vinster – återinför tågvärdarna
  • Sparka ut de privata företagen från kollektivtrafiken
  • Klimatkrisen förvärras – inför avgiftsfri kollektivtrafik

För mer information, läs vår artikel Stoppa pendeltågskaoset. Delta i kampanjen! Skriv under vår namninsamling på MittSkifte och följ alla kampanjuppdateringar här.

Frågor, åsikter? Vill du stötta kampanjen eller hänga med på nästa aktivitet? Kontakta oss via vårt kontaktformulär, skriv till pendeltagskaoset@arbetarmakt.com eller gå med i kampanjens Facebook-grupp här.