1 maj: protestmöte i Skärholmen mot marknadshyra

Att införa marknadshyror är ett öppet frontalangrepp på arbetarklassen. Betydligt höjda hyror, trångboddhet, fattigdom och hemlöshet – och ökade profiter för bostadskapitalisterna – kommer att bli resultatet.

Nu får det vara slut med att knyta näven i fickan och muttra surt över den fräcka högerpolitiken. Vi måste bygga en folklig rörelse underifrån som tvingar makthavarna att backa.

Arbetarmakt kommer att genomföra ett protestmöte mot marknadshyror i en av Stockholms södra förorter på 1 maj. Vi uppmanar alla som kan att komma dit och delta. Vi kommer att hålla tal och dela ut information. Allt för att informera och väcka folket när det gäller den här viktiga frågan. Vi gör detta som en del av den bredare rörelsen mot marknadshyror och vi kommer uppmana alla att delta i den och dess kommande aktiviteter.

Vi kommer att hålla oss till alla nödvändiga åtgärder för att begränsa pandemin vilket betyder avstånd mellan deltagare, munskydd, handsprit och inget deltagande vid sjukdomssymtom.

Slut upp på 1 maj!

Datum: lördag 1 maj
Tid: 11.00-12.00
Plats: Skärholmens torg i Stockholm
Facebook-event: 1 maj: protestmöte mot marknadshyra

Se även vår uppmaning och inbjudan att delta i kommunistisk aktivism på 1 maj, och vår förklaring om varför vi måste ta till gatorna.