Nya aktioner mot marknadshyror 3-5 juni

18 april var en aktionsdag mot de steg mot marknadshyra som regeringen vill införa efter press från Centerpartiet och med självklart stöd från det blåbruna blocket. På aktionsdagen hölls 155 covidanpassade protestmöten över hela landet. Arbetarmakt deltog på torgmötena i Skärholmen samt i Göteborg, vilket vi rapporterade om här och här.

Givetvis blir det en fortsättning: på Kampanjen mot marknadshyras stormöte 5 maj beslutades det att nästa aktionsdagar blir 3-5 juni. Alla uppmanas att delta. Mer information finns här. Mer info finns på kampanjens Facebooksida och hemsida. Kontakta kampanjen för att komma i kontakt med likasinnade, samt få tag på det officiella flygbladet. Det går också bra att göra eget material, Arbetarmakt delade exempelvis ut det här flygbladet 18 april och på första maj.
Nästa stormöte kommer att vara 27 maj, och lokalgrupperna ska ha möten dessförinnan. Håll koll på Facebooksidan om ni vill delta!